Közérdekű adatigénylés - Kazincbarcika

Megérkezett a válasz, de két részletben.

Az első válaszlevélben (05.31.) nem sikerült az adott kérdésekre válasz adni. Olyan apróságok lettek kifelejtve, mint pl. az összeg. Szerintem az, hogy mennyibe is fog kerülni a pálya, az elég fontos pláne úgy, hogy ez konkrét kérdésben is meg lett fogalmazva. Felhívtam az ügyvédet másnap és próbáltam megérteni vele, hogy ez így nem válasz, hanem egy semmi. Közülte, hogy márpedig ez válasz és szerintük ez így tök jól van. Direkt hülyegyerek biztosra fogalmaztam a kérdéseket, amikre elég egy-egy szavas válaszokat adni (pl konkrét összeg, dátum, cégnév, stb) ha megy az egyszerű szövegértés, akkor nem lehet gond megadni a válaszokat. Nem kell novellákat fogalmazni. Ha felteszem a kérdést, hogy mennyi az idő akkor arra az a válasz, hogy pl. 21:12 , nem, pedig egy körmondatban körülírni valamit, amiből nem derül ki mennyi az idő, pl. naplemente után egy kicsivel. Ezt valamelyik önkormányzatban megértik, valamelyikben nem.
Ezt nehezményezve közöltem, hogy jó akkor írok a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnak, hogy nem kaptam választ csak egy válasznak álcázott semmit. De ha az is jó, akkor minden kérdést külön-külön felteszek újra, mint közérdekű adatigénylés és akkor nem lehet elsunnyogni a válaszokat. És valahol itt véget is ért a beszélgetésünk.

Majd ma (07.11.) érkezett egy új levél az önkormányzattól a hiányzó válaszokkal. Ha genyó akarok lenni, akkor írnék egy újabb levelet, hogy jó akkor most egyben az összes válasz egy levélben rendesem szépen sorban, de ez lehet, meghaladná már a képességeiket, és nem érek rá, mert nagyon meleg van és ilyenkor inkább wakebordozok és este a Galaxis örzöi 3. részét akarom megnézni.
Viszont a legközelebbi adatigénylésnél kicsit átfogalmazom a kérdéseket, hogy ne lehessen semmilyen formában kibújni a válasz alól. Nekem ez az egésze hercehurca 1-2 órámba került, és közben nagyon jól éreztem magamat, szerintem nekik egy kicsivel több meló volt és nem szórakoztak olyan jól.

Nincs hozzászólás.

bezár

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Polyák András hozzászólt ehhez :

2020-as Ride.hu bajnokság állása 1. forduló - "..."

Tóháti Róbert bio hozzászólt ehhez :

Velosophie - Miniramp project - "Jóflash jó ez a stílusa a..."

hozzászólt ehhez :

A véleményem ez! - A váci skatepark - "A váci "skate..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Én arra gondoltam hirtelen, ho..."

Tóháti Róbert bio hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Nyugi Nike, lehet akciós volt ..."

hozzászólt ehhez :

Dunántúli Extrém Sport Bajnokság - Tapolca - "Várunk min..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Ez sajnos s..."

hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Az ötlet j..."