Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások

Igyekszem igazságosabbá tenni a bajnokságot és lenne egy ötletem csak kíváncsi lennék mit szóltok hozzá.  
A változás az lenne, hogy lennének kiemelt versenyek amin a pontok 2-3 szoros szorzóval szerepelnének.

Egy példa : egy Chill and Ride vagy OSG megnyerése ne legyen egyenértékű egy kisebb városban megszervezett verseny eredményével ahol kevesebb induló is van. Ez most nem a vidék ellen szól mert pl. a Balaton Bike Fest is kis vidéki városban van megrendezve de az pl. kiemelt verseny lenne, mivel a pálya színvonala illetve az indulók száma magas.
Valahogy úgy képzelem el, hogy lenne arany ezüst illetve bronz fokozatú verseny. A kisebb versenyek lennének a bronz versenyek amin sima egyszeres szorzóval érnének a pontok. A nagyobb mint pl. Pécs, Kecskemét, Miskolc ( Miskolc nem mivel 2013-ban meghirdetett versenyük eredményét nem küldték el így idén nem szerepelhetnek a naptárban) ezüst vagyis kétszeres szorzóval és lennének a nagy versenyek Chill And Ride, OSG, Bike Fest amik arany vagyis háromszoros szorzóval mennének a pontok. Melyik verseny milyen fokozatú azt ki, hogyan, mikor dönti el még nem tudom, de ha szavazásos lesz akkor csak azok szavazhatnak akik a regisztrálva vannak az oldalon. Természetesen a haverok versenyét pontozzuk fel arany versenyre nem ér, próbáljunk meg ésszerűen gondolkodni és rangsorolni a versenyeket. De az is lehet, hogy nem három hanem csak kettő kategória lenne, normál illetve kiemelt verseny dupla szorzóval.

Mit gondoltok róla?
Természetesen más megoldás is szóba jöhet, és az is , hogy minden marad a régiben, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre

NIKE - Budapest

Ez sajnos sok esetben nem kivitelezhető mert nem a szervezők döntik el pl hogy az adott város önkormányzata mikor tart. pl egy adott ünnepet ( város születésnapja) és az időpont adott. De a lehetőségekhez képest igyekszünk az időpont egyezéseket elkerülni.

Nagy Zsolt - Pécs

Elkerülhető megfelelő koordinálással és/vagy szankciókkal. Az én meglátásom a következő: Aki rá szervez a másikéra és nem érdekli az érkezési sorrend, még csak beszélni sem hajlandó a másik verseny szervezőivel a problémás időpontokról,annak nullázzuk le a versenypontjait. Ennyi.

NIKE - Budapest

Sajnos a verseny időpontok ütközése szinte elkerülhetetlen. De ha lehet akkor próbáljuk minimalizálni.

Nagy Zsolt - Pécs

Az ötlet jó és én a magam részéről támogatom azonban a versenyidőpontok tekintetében is ki kéne valamit találni. Idén nem szeretnénk a Pécsi srácokkal rászervezés áldozatai lenni.

bezár

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Polyák András hozzászólt ehhez :

2020-as Ride.hu bajnokság állása 1. forduló - "..."

Tóháti Róbert bio hozzászólt ehhez :

Velosophie - Miniramp project - "Jóflash jó ez a stílusa a..."

hozzászólt ehhez :

A véleményem ez! - A váci skatepark - "A váci "skate..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Én arra gondoltam hirtelen, ho..."

Tóháti Róbert bio hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Nyugi Nike, lehet akciós volt ..."

hozzászólt ehhez :

Dunántúli Extrém Sport Bajnokság - Tapolca - "Várunk min..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Ez sajnos s..."

Nagy Zsolt hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

Nagy Zsolt hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Az ötlet j..."