2022 BMX ob mizéria

És akkor most egy levél az MKSZ-nek címezve, a BMX ob körül kialakult kavarásnak köszönhetően.

Az ob-t megrendező egyesület elnöke írta, amikor kiderült, hogy elveszik tölük a profi kategória megrendezését.  

 

Tisztelt Mksz!

Február 11-én adtam be igényt a versenynaptárba  Bmx Freestyle Országos Bajnokságra, melynek helye Debrecen, ideje  július 30. A mai napig nem érkezett szerződés! Mi az egyesület tagjaival azon dolgoztunk, hogy egy igazán nagy alapterületű és nagyméretű, minden kategóriának kedvező modern pályát építsünk a versenyre. Ez a pálya elészült két támogató segítségével akik az OB miatt támogattak minket. Az egyik a Dutrade zrt, akiktől vasanyagot tudtunk vásárolni nagyon kedvezményes áron és a Bumet Kft, ahol az új elemeinket segítettek összeállítani. Nekik köszönhetően megépült Magyarország legtöbb eleméből egy nagyon technikás pálya amit az OB miatt terveztünk meg, hogy megmutassuk, hogy milyen összetartó, tapasztat komoly csapat vagyunk. Rengeteg munkaóra van mögöttünk! 

Egy ideje feltűnt egy másik Frestyle Ob is a versenynaptárba, amit nem egy tag egyesület, hanem egy Kft rendezné meg egy zenés fesztivállal egybekötve Hajdúböszörményben. 

Ez aggodalomra adott okot számunkra, mert nem érkezett szerződés és mi hamarabb adtuk be az igénylést.  Város Viktoria többször is megkeresett és alternatív megoldásokat keresett, hogy ne mi tartsuk meg a bajnokságot, ezzel előnyt élvezzen a másik helyszín, de kitartottunk az elképzelésünk mellett. A versenybirokról még semmi érdemleges választ nem kaptam a mai napig és egyeztetések se történtek.  Ma ismét felhívott és a következő ötlettel állt elő, mi tartsuk meg a junior és az amatőr versenyt, Hajdúböszörménybe a profi versenyt. A szakági tanács nem tud erről a változtatásról és mi se érezzük ezt korrekt ajánlatnak a versen előtt három héttel, ilyen hatalmas munkával mögöttünk, mi nem ilyen megbontott versenyre regisztráltunk! Valamiért fontos az a másik helyszín, nagyon erőltetik még így is hogy hamarabb regisztráltunk  Legyen így a verseny, vitatkozni nem akartam, de nekünk ez így egyáltalán nem tetszik és valószínű, hogy a jövőben csak amatőr versenyeket fogunk rendezni, nem a uci rendszer feltételeivel, hanem a régin uci előtti versenymenetekkel az idő túllépése után engedélyezett utolsó trükkel. 

Mindenkinek jó munkát és sportsikereket kívánok, Nagy Zsolt Dese elnök. 

 

És most mindenki maga dötse el, hogy jogos-e a felháborodás. 

 

 

Nincs hozzászólás.

bezár

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Polyák András hozzászólt ehhez :

2020-as Ride.hu bajnokság állása 1. forduló - "..."

bio hozzászólt ehhez :

Velosophie - Miniramp project - "Jóflash jó ez a stílusa a..."

hozzászólt ehhez :

A véleményem ez! - A váci skatepark - "A váci "skate..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Én arra gondoltam hirtelen, ho..."

bio hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Nyugi Nike, lehet akciós volt ..."

hozzászólt ehhez :

Dunántúli Extrém Sport Bajnokság - Tapolca - "Várunk min..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Ez sajnos s..."

hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Az ötlet j..."