KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNYLÉS - Tatabánya - folytatás

Az előzményeket itt olvashatjátok

http://ride.hu/news/2021_01_10/3581_KOZERDEKU_ADATIGENYLES__Tatabanya/

http://ride.hu/news/2021_02_25/3586_KOZERDEKU_ADATIGENYLES__Tatabanya__hosszabitas/

 

Na akkor a friss fejlemények. Miután a törvénytelenül 45 nappal meghosszabbított saját határidejűk április 10-én lejárt, ezért április 13-án egy újabb levelet írtam a teljes önkormányzati apparátusnak (bizottságok, képviselők, polgármester, stb…) az önkormányzat oldalán fellelhető email címekre, plusz újból bepanaszoltam őket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál. Na erre ma jött egy email a jegyzőtől, a hivatalos válaszokkal.  Az egyik válasz nem igen tetszett nekem, amiben arról érdeklődtem, hogy mennyibe is került a pálya.

Nem leírja az összeget, vagy elküldi a linket, ahol megtudom nézni, hanem odaírja, hogy „fent van az interneten”. Na köszi.

Gondoltam felhívom és megkérdezem tőle, hogy mennyi is az annyi. Szerencsére a mobilszáma rajta van a hivatalos válaszlevélen, így gondoltam felhívom.  Kicsöng és elsőre felveszi. Kiskezitcsokolom én lennék, akinek küldték az emailt de lenne egy pici problémám. Mégpedig az hogy: megtalálom a Közbeszerzési Hatóság honlapján az nekem nem eléggé konkrét összeg. Legyen már szíves leírni az összeget vagy csatoljon egy konkrét linket esetleg egy ügyiratszámot, vagy valamit, amivel egy picit konkrétabban megtudnám keresni valahol a neten. Ja hogy most ő nem ér rá mert egy megbeszélésen van és hogy írjak neki egy emailt. Erre mondom, hogy ez nem okés nekem és az, hogy most ő hol van, az nem annyira érdekel. 50 napjuk volt rá és nehogy már azzal folytassuk, hogy megint írok egy emailt amire megint 50 nap múlva fognak válaszolni. És hogy ez törvénysértő mert a szabály szerint 30 +15 nap és nem 30 +45 (plusz még 4). De ő most nem ér rá és elkezdte nagyon rosszul megjátszani, hogy HALLÓ, HALLÓ, HALL ENGEM, HALLÓ NEM HALLÓM, MEGSZAKAD A VONAL.
Na ezután kb. 10 percig megállás nélkül hívtam, és a 11. nem fogadott hívásom után írt egy sms-t, hogy megbeszélésen van és visszafog hívni. Pár perc múlva tényleg visszahívott és közölte, hogy még a mai nap valamelyik munkatársa fel fog hívni és közli mennyi volt az összeg vagy kapok, egy konkrét linket ahol megtudom nézni. Na ezt epekedve várom.
Na de a levél többi része. Vagyis, hogy extrém sportpálya-e egy olyan pálya, amit csak extrém sporteszközökkel lehet használni. Illetve hogy sportpálya-e az a pálya, amit sporteszközökkel lehet használni. Hát minden normális ember szerint igen, sportpálya, mégpedig extrém sportpálya. Ebben az esetben a pálya, amin BMX-et, görkorit, gördeszkát használó sportolóknak építettek nem sportpálya. Vagyis a Tatabányai Millenium Közparkban található skatepark, amit BMX, görkori, gördeszka sportok kiszolgálására, és ezen sportolókkal történt egyeztetés során, megépítettek és felújítottak, az a pálya nem sportpálya, de semmi esetre sem extrém sportpálya.

Arra, hogy kik voltak ezen személyek nem kapok választ csak egy nagy marketing bullshit-et miszerint :
"A projekt megvalósitása során a páyát hasnzáló fiatalok véleményét kértük ki. Az Önkormányzat szervezésében kötetlen beszélgetés jellegű beszélgetésre került sor a Polgármesteri hivatalban és a helyszínen is.. Bla, bla, bla, bla........."

Úgy látom, írnom kell nekik még egy levelet, egy picit átfogalmazva és leegyszerűsítve a kérdéseket. A levél elküldésével várok ma éjfélig, mert azt ígérte a jegyző, hogy még ma felhív valaki az önkormányzattól, és megmondják a pontos összeget.

És itt az összes kérdéste érkezett hivatalos válasz.

 

 

Nincs hozzászólás.

bezár

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Polyák András hozzászólt ehhez :

2020-as Ride.hu bajnokság állása 1. forduló - "..."

Tóháti Róbert bio hozzászólt ehhez :

Velosophie - Miniramp project - "Jóflash jó ez a stílusa a..."

hozzászólt ehhez :

A véleményem ez! - A váci skatepark - "A váci "skate..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Én arra gondoltam hirtelen, ho..."

Tóháti Róbert bio hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Nyugi Nike, lehet akciós volt ..."

hozzászólt ehhez :

Dunántúli Extrém Sport Bajnokság - Tapolca - "Várunk min..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Ez sajnos s..."

hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Az ötlet j..."