A hétvégi VB-ről pár észrevétel

Nem a versenyzőkről és trükkökről, hanem a szervezésről és a pályáról

A pálya.
Sokkal kisebb volt a pálya mint a budapesti WUG. Szerintem úgy 25%-al kisebb volt. Egy nagyon kicsi területre volt bezsúfolva a pálya és a nézők.

A lelátók.
A mik?? Sehol nem volt lelátó, max 4-5 sorszék és valami iszonyú kevés ember volt kint megint csak a WUG-hoz viszonyítva. A pálya egyik oldalán csak a versenyzők és a hozzájuk tartozó edzők, fotósok és családtagok. De mivel ilyen kevesen voltak így szerencsére a döntőben is láthattuk Jósa Danit és Szepesi Tibit. Igaz csak a lelátón űlve, de könnyen ki lehetett őket szúrni a "hatalmas" tömegben. 

A élő közvetítés
Hát az ismét blokkolva volt, vagyis élőben Magyarországról legálisan nem tudtad volna megnézni. Mondjuk a geo-blockingnak 2019-ben annyi értelme van mint vizet önteni egy tóba vagy homokot a sivatagba. 1 perc google nyomogatás után megvan a böngészőbe telepíthető IP-cim elrejtő és belátszhatsz bármilyen országot, hogy kifelé mit lássanak, hogy te melyik országból netezel. DE AKKOR IS BASSZA MEG AZ UCI, ÉS MINDENKI AKI A TERÜLET ALAPÚ TILTÁST ENGEDI! 

A pálya felügyelő/pálya biró
A WUG-on én láttam el ezt a feladatot, és már negyed ennyi apróság miatt rám szóltak, hogy azt-meg azt azonnal zavarjam ki a pályáról, hogy a vizes flakonokat vigyük onnan, mert a közvetítésben ez meg az nem látszódhat. Volt például olyan amikor Ryan Nyquist-ot kellet lezavarnom a pályáról, hogy oké haver te vagy számomra az Isten, vagy legalább felette vagy 2-vel, meg te vagy az amerikai csapat edzője de ott az a vonal és azon már nem mehetsz át. Olyan szintű semmilyen volt a rendezés ilyen szempontból, hogy nem is VB, meg Olimpiai selejtező, lett volna hanem mint valami haveri verseny pl a Boráros téren. Most nem tudom, hogy a WUG szervezői vették túl komolyan a dolgukat vagy a Kínaiak szartak bele de hatalmas volt a különbség. Összességében azt kell, hogy mondjam a WUG-on sokkal többen voltak és a hangulat is nagyságrendekkel jobb volt. 




 

 

 

 

Nincs hozzászólás.

bezár

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Polyák András hozzászólt ehhez :

2020-as Ride.hu bajnokság állása 1. forduló - "..."

bio hozzászólt ehhez :

Velosophie - Miniramp project - "Jóflash jó ez a stílusa a..."

hozzászólt ehhez :

A véleményem ez! - A váci skatepark - "A váci "skate..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Én arra gondoltam hirtelen, ho..."

bio hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Nyugi Nike, lehet akciós volt ..."

hozzászólt ehhez :

Dunántúli Extrém Sport Bajnokság - Tapolca - "Várunk min..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Ez sajnos s..."

hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Az ötlet j..."