Kivel NE építtess skateparkot - level 56

Ismét jelentkezik a Kivel NE építtess skateparkot rovatunk. Sajnos sokan vannak idehaza. De ilyen gyöngyszemre ritkán találni.
Egy kis ízelitző a cég referenciájából igy lefekvés elött, hogy rosszat álmodjatok. http://www.climbernet.hu/halasalb.html

Az miaz ott ott jobb oldalt az ott mi az hogy azt ki miért hogyan?????? És a fal hátul?????
Hogy a büdös úristen bassza rá az eget a redvás vén öreg pénzért magukat áruló néni vörösrézzel kivert kárpitozott, foncsorozott vasporos valagadra, hogy az énekes koldus verje beléd, hogy a talpas trójai faló húzza beléd a szálkás faszát, hogy nöjön köröm a gombás túrókarimás farkadra és azzal kúrjad a pinaszagú, riherongy, ki nem jelölt türelmi zónában ingyen-guminélkül strihelő repedt sarkú szentpáli szajha ringyókat a tripperes apád hátán seggbe, te rohadt takonyszagú gyárihibás selejtbunkó gecipúder, hogy a feketenájlon hullazsák cipzárja csípné be a mellszorödet is te féregarcú tapló kiskancsó, hogy a vonat szabjon rád rövidnadrágot, te hónaljmankós nádvágó pudvás kukira buko muki, hogy szopja telibe az a jeges-tengeri vacogós fehér cápa a getvás pöcsödet, hogy szakadt volna be a fejed születéskor, te mikkamakkás pondró, hogy békávés találjon meg hátulról a férfizuhanyzóban, és a radai rém vízfeju fia törje el az anyád faszát.

Na és akkor ezután a bevezető után jöjjön a többi méltán remek alkotás.
A cég oldalán ez a két "gördeszkpálya van"
http://www.climbernet.hu/halasalb.html

http://www.climbernet.hu/szegedgorkori.html

A következő választásokra esküszöm elmegyek és arra fogok szavazni aki támogatja a halálbüntetés visszaállítását.
Ez mi ez pálya ezért valaki el mer kérni pénzt? Ezt az önkormányzatnál valaki átveszi?  Ezért tényleg fizetnek?? Ha halmozottan hátrányos helyzetű pszichésen retardált, vak süket, púpos, végtagok nélkül született személyek tervezték illetve állították össze akkor is ULTRAGÁZ MEGACIKI ÜBERGAGYI vállalhatatlan. A cág telephelyét napalmmal beszórni és utána besózni az egészet 2kilómáteres körzetben. Hasonlóan az önkormányzatnál is tisztogatást végeznék ahol ilyet át lehet vinni egy testületi ülésen, és a város főépítésze vagy akárki nem szül bele, hogy halihó kérdezzünk meg olyanokat akik ezekkel a sporttal foglalkoznak (nem a szomszéd Sanyikát aki már látott valakit aki halott arról, hogy valakik valahol szoktak béjemikszezni) Aki meg a mai világban nem ismeri és nem tudja használni az internetet az meg ássa el magát. 2 perc alatt bármelyik 8. osztályos extrám sportokkal foglalkozó gyerek mutat olyan videókat az interneten amiből a halottak is észreveszik a különbséget egy skatepark és aközött amit ez a cég épített és amit ez az önkormányzat kifizetett. aki ebben benne volt azt kényszergyógykezelésre küldeném a szüleivel és a gyerekeikkel együtt plusz vinném a szomszédaikat is , hogy még csak hírmondója se maradjon az ilyeneknek!!!!
 

 

Ha a településeteken skatepark építésébe kezednek akkor könyörgőm érjétek el hogy az önkormányzati vezetők kivitelezők tervezők ,aljának szóba veletek vagy velünk és kérjék ki a véleményünket. Mert ilyenek fognak épülni csak!!!!!

Nincs hozzászólás.

bezár

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Polyák András hozzászólt ehhez :

2020-as Ride.hu bajnokság állása 1. forduló - "..."

Tóháti Róbert bio hozzászólt ehhez :

Velosophie - Miniramp project - "Jóflash jó ez a stílusa a..."

hozzászólt ehhez :

A véleményem ez! - A váci skatepark - "A váci "skate..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Én arra gondoltam hirtelen, ho..."

Tóháti Róbert bio hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Nyugi Nike, lehet akciós volt ..."

hozzászólt ehhez :

Dunántúli Extrém Sport Bajnokság - Tapolca - "Várunk min..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Ez sajnos s..."

Nagy Zsolt hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

Nagy Zsolt hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Az ötlet j..."