BMX freestyle komplex szakági komplex tanács - komplex jelölések

A Magyar Kerékpáros Szövetsék (MKSZ - vagyis inkább dilettáns aktatológató bürokratikus gittegylet) idén is újra megpróbálja az álltaluk szétvert, BMX freestyle szakágot megteremteni.  Megpróbálnak megint nekifutni, hogy létrehozzanak egy komplex versenyrendszeret, komplex szabályokkal, komplex zsűrikkel, komplex zsűriképzéssel. Ebben csak az a furcsa, hogy mintha ezt igy március végén április elején kicsit későinek tünik, de hátha ez egy ilyen komplex izé, és így ezzáltal ez így még komplexebb komplex folyamat ami elősegíti a komplex BMX freestyle komplexnél is komplexebb fejlődését.

És itt van a hivatalos levél, ami kiment az egyesületeknek. Természetesen én nem kaptam ilyet, így kénytelen voltam nem komplex módón hozzájutni ehez a komplex levélhez.
 

      

Tisztelt Tagegyesületek!

Az MKSZ alapszabályában meghatározottak szerint 2022-ben a BMX Freestyle szakágban az elnökséggel egyetértésben a főtitkár új szakági tanács választást ír ki.

A szakági tanács fő feladatai:

 - minden fontos szakági kérdésben tanácsadás, javaslattétel, a döntések előkészítése az MKSZ Iroda, valamint az Elnökség irányába;

 - aktív 2 oldalú kommunikáció mind az MKSZ Iroda/Főtitkár, mind a tagegyesületek felé/felől;

 - kiemelt feladat minden év végén a szakág költségvetési keretének a következő évre történő megtervezése, felosztása, javaslattételre előkészítése;

 - újonnan kiemelt feladat a szakágra vonatkozó közép és hosszútávú stratégiák és fejlesztési koncepciók kidolgozása, és ezek az anyagok az Elnökség felé történő benyújtása;

 - a válogatottért felelős személy(ek) / szövetségi kapitány válogatási elveinek, a kijelölt válogatott keretnek, versenyprogramjának, éves beszámolójának stb. elfogadása;

 - az MKSZ által összehívott szakági tanácsüléseken történő megjelenés.

A szakági tanács az MKSZ szervezeti felépítésében elfoglalt helyét nézve közvetítő feladatot is ellát a tagság és az Elnökség/MKSZ Iroda között, ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy munkájában az MKSZ-t képviseli a tagság felé – kérem, a jelölésnél ezt tartsátok szem előtt! 

Fontosnak tartjuk megerősíteni a szakági tanács és a szakág szövetségi kapitánya munkájának összehangolását. Az együttműködésük szorosabbá tétele érdekében – ahol ez szükséges - a tagegyesületek a szakág szövetségi kapitányát is jelölhetik a szakági tanácsba.

Annak érdekében, hogy a szakági tanács és az elnökség, illetve az MKSZ Iroda közötti kommunikáció minél egyszerűbb, komplikáció- és félreértésmentes legyen, a tagegyesületeknek a szakági tanács tagjai közül később – ezt az újonnan megalakuló tanácsok fogják maguk közül választani - ki kell jelölni 1 fő vezetőt/képviselőt, aki a szakági tanács működéséért felel. Ezen kívül feladata még az elnökséggel, illetve az MKSZ Irodával történő kapcsolat tartás. A szakági tanács kéréseit, döntéseit feléjük jelzi, az Elnökség/MKSZ Iroda döntéseit, kéréseit pedig közvetíti a szakági tanács és rajtuk keresztül a tagegyesületek felé.

Minden tagegyesület tehet javaslatot, aki az adott szakágban érdekelt, tehát tagmegújításnál megjelölte az adott szakágat, valamint a 2021-es szezonban versenyzője, versenyzői részt vettek a szakág Országos Bajnokságán és/vagy Magyar Kupa fordulókon.

Fentiek alapján kérem a tagszervezetek képviselőit, hogy legkésőbb 2022. április 3-án éjfélig a fetzer.robert@bringasport.hu és a vizer.barnabas@bringasport.hu címre írt válaszlevelükben jelöljék meg azt a (legfeljebb) öt személyt, akiket a BMX Freestyle szakági tanácsba jelölnek.

Üdvözlettel,

DEUTSCHNÉ CSEPREGI Hédi

adminisztratív sportmunkatárs

Nincs hozzászólás.

bezár

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Polyák András hozzászólt ehhez :

2020-as Ride.hu bajnokság állása 1. forduló - "..."

Tóháti Róbert bio hozzászólt ehhez :

Velosophie - Miniramp project - "Jóflash jó ez a stílusa a..."

hozzászólt ehhez :

A véleményem ez! - A váci skatepark - "A váci "skate..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Én arra gondoltam hirtelen, ho..."

Tóháti Róbert bio hozzászólt ehhez :

Kivel ne rovatunk......... - "Nyugi Nike, lehet akciós volt ..."

hozzászólt ehhez :

Dunántúli Extrém Sport Bajnokság - Tapolca - "Várunk min..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Ez sajnos s..."

hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

NIKE hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "..."

hozzászólt ehhez :

Ride.hu bajnokság 2014 tervezett változások - "Az ötlet j..."